Werken bij de Sirkel

 

Vrijwilliger Chauffeur/ Bijrijder

Hard werken en plezier in het werk gaan bij ons hand in hand. Collegialiteit en goede samenwerking vinden wij heel belangrijk. Onze medewerkers/ vrijwilligers hebben ‘hart voor de zaak’, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis praktisch inzicht.
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger chauffeur/ bijrijder die ons team komt versterken bij het ophalen en bezorgen van goederen.
 Heb je een rijbewijs B vind je het leuk om te rijden, ben je sociaal betrokken en niet bang om aan te pakken?  Dan komen we graag in contact met je.
Voor aanvullende informatie:  Sjors Lagarde (0346) 590361 of kom gezellig langs in onze winkel aan de Diependaalsedijk 120 A

 

 

 

 

 

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

Oproepkracht winkelmedewerker voor de vrijdag en zaterdag

De functie

Je zet je bij ons in op alle werkzaamheden die bijdragen aan de verkoop van goederen in onze winkels. Klantcontact, voorraadverwerking, presentatie van de goederen, winkelsfeer, kassawerkzaamheden, samenwerken en leuke acties zijn belangrijke aandachtspunten.

Wat breng je mee

 • Ervaring met de functie
 • Enthousiasme, teamspeler met een positieve en praktische werkhouding
 • Betrokkenheid bij de Kringloop

Wij bieden:

 • Een bijzondere leuke werksfeer
 • Gevarieerde werkzaamheden behorende bij de functie
 • Een salaris conform de arbeidsvoorwaarden BKN

Je  reactie (motivatie + CV) zien wij graag tegemoet:

Bij voorkeur naar: info@desirkel.nl

Bezoekadres: Nassaustraat 55 of Diependaalsedijk 120A te Maarssen.

Telefoon: (0346) 590361

Graag vragen naar het KernTeam

 

 

De Sirkel zoekt Vrijwilligers!

Stichting De Sirkel bevordert participatie van mensen in de samenleving. Onze speciale aandacht gaat naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij creëren ruimte voor re-integratie en sociale ontwikkeling. Daarnaast houden wij ons actief bezig met duurzaamheid en zetten wij ons in voor een beter milieu mede door hergebruik, recycling en grondstoffen scheiding. De Sirkel fungeert als schakel tussen de reguliere arbeidsmarkt en de samenleving. De Sirkel is een dynamische en flexibele organisatie met 16 betaalde medewerkers 55 vrijwilligers en heeft 2 goed geoutilleerde werklocaties.

Alle vacatures worden hier geplaatst. Zit er momenteel geen passende baan tussen? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen naar Stichting Kringloopwinkel De Sirkel: info@desirkel.nl, t.a.v. Het Kernteam, Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen.

Vrijwilligerswerk

De Sirkel is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Er is vraag naar mensen die in de winkel en/of achter de schermen werkzaam willen zijn. Daarnaast zijn wij ook heel specifiek opzoek naar:

Kassa en winkel medewerker m/v

 • Verkopen van herbruikbare goederen, winkel mooi maken door gezamenlijk te werken aan de winkel presentatie!!

Chauffeur en of bijrijder

 • belader bezorg en ophaalwagen

Fietsreparatie

 • repareren van tweedehands fietsen

Prijzers

 • winkelinrichting en prijzen van goederen

Sorteerders

 • sorteren van goederen waaronder kleding, boeken, huisraad

Electra

 • electra testen, kleine opknapklussen

Schoonmaak

 • schoonmaak werkzaamheden in en rondom de winkel en kantine

Interesse? Neemt u dan contact met ons op, telefoon 0346 – 590361.

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk. Wij bieden een onkostenvergoeding, een lekkere kop koffie en natuurlijk zinvol werk in een prettige werkomgeving. Wilt u eens komen kennismaken? Neem contact op met Het Kern Team: 0346 – 590361

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag een feest. Ik werk bij de afdeling Inbreng. Daar komen bewoners van Maarssen hun bruikbare spullen brengen. En als ik die dan aanpak, lijkt het elke keer net of ik een kerstpakketje mag uitpakken. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”

Bestuurders gezocht!

Stichting Kringloopwinkel De Sirkel zoekt bestuursleden met ervaring!

Stichting kringloopwinkel de Sirkel heeft een bestuur+directie-model, met een bestuur op afstand en een directeur voor de uitvoerende taken. De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Meer informatie vindt u in de Code Cultural Governance.

Het bestuur komt gemiddeld vijf keer per jaar bijeen, in de begin-fase zal dit met enige regelmaat zijn. Bij een kennismakingsgesprek zal dit nader worden toegelicht.

Betrokken voelen bij onze hoofddoelstellingen is een pre. Ervaring als bestuurder of soortgelijke functie’s is een must.

Voor contact, vragen of een oriënterend gesprek kunt U contact op nemen met: Kees Voormeulen, voorzitter van het bestuur van de Sirkel, email: kvoormeulen@desirkel.nl

Bestuurders van stichting kringloopwinkel de Sirkel zijn niet in loondienst en vallen niet onder werknemersverzekeringen. Er wordt gewerkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme voor de stichting en haar leden. Er is de mogelijkheid voor onkostenvergoeding waarbij de max. op euro 1.500,- per jaar (belastingvrij) ligt.

Stage lopen

Kringloop De Sirkel is een erkend leerbedrijf.