Werken bij de Sirkel

De Sirkel is op zoek naar een Logistiek medewerker – Afvalstoffencoach

De Sirkel zoekt zo spoedig mogelijk een collega om ons team van logistiek medewerkers te ondersteunen met name voor de taken van afvalstoffencoach (m/v) bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B (14-26 uur per week).

Tot de taken van de medewerker behoren: motiveren van inwoners van de gemeente Stichtse Vecht om goederen aan te bieden voor hergebruik, de inname van deze goederen op het afvalstoffendepot, transport van deze goederen naar de juiste locatie binnen onze organisatie.

Er wordt samengewerkt met andere medewerkers op het depot. Honorering is conform het handboek arbeidsvoorwaarden BKN.

De werktijden zijn in lijn van de openingstijden van het afvalstoffendepot, verdeeld over de werkdagen van maandag tot en met zaterdag.

Deze vacature is ook in deeltijd in te vullen.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Sjors Lagarde        Tel. 0346-590361.

Graag uiterlijk 1 augustus 2021 uw schriftelijke motivatie en CV mailen naar: info@desirkel.nl òf per post

Stichting Kringloopwinkel De Sirkel , t.a.v. Het Kernteam, Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen.

De Sirkel zoekt Vrijwilligers!

Stichting De Sirkel bevordert participatie van mensen in de samenleving. Onze speciale aandacht gaat naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij creëren ruimte voor re-integratie en sociale ontwikkeling. Daarnaast houden wij ons actief bezig met duurzaamheid en zetten wij ons in voor een beter milieu mede door hergebruik, recycling en grondstoffen scheiding. De Sirkel fungeert als schakel tussen de reguliere arbeidsmarkt en de samenleving. De Sirkel is een dynamische en flexibele organisatie met zowel betaalde medewerkers, vrijwilligers alsmede begeleiden wij werknemers in het kader van reïntegratie of werkervaringsplaatsen. Onze organisatie ken twee werklocaties.

Alle vacatures worden hier geplaatst. Zit er momenteel geen passende baan tussen? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen naar: info@desirkel.nl òf per post

Stichting Kringloopwinkel De Sirkel , t.a.v. Het Kernteam, Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen.

Vrijwilligerswerk

De Sirkel is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Er is vraag naar mensen die in de winkel en/of achter de schermen werkzaam willen zijn. Daarnaast zijn wij ook heel specifiek opzoek naar:

Kassa en winkel medewerker m/v

  • Verkopen van herbruikbare goederen, winkel mooi maken door gezamenlijk te werken aan de winkel presentatie, goed kunnen tillen is een pré.

Chauffeur en of bijrijder

  • bijrijder bezorg- en ophaaldienst

Prijzers

  • prijzen van kleine (voornamelijk huishoudelijke) goederen

Sorteerders

  • sorteren van goederen waaronder kleding, boeken, huishoudelijke goederen

Schoonmaak

  • schoonmaak werkzaamheden in en rondom de winkel en kantine

Interesse? Neemt u dan contact met ons op, telefoon 0346 – 590361.

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk. Wij bieden een onkostenvergoeding, een lekkere kop koffie en natuurlijk zinvol werk in een prettige werkomgeving. Wilt u eens komen kennismaken? Neem contact op met Het Kern Team: 0346 – 590361

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag een feest. Ik werk bij de afdeling Inbreng. Daar komen bewoners van Maarssen hun bruikbare spullen brengen. En als ik die dan aanpak, lijkt het elke keer net of ik een kerstpakketje mag uitpakken. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”

Bestuurders gezocht!

Stichting Kringloopwinkel De Sirkel zoekt bestuursleden met ervaring!

Stichting kringloopwinkel de Sirkel heeft een bestuur+directie-model, met een bestuur op afstand en een directeur voor de uitvoerende taken. De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Meer informatie vindt u in de Code Cultural Governance.

Het bestuur komt gemiddeld vijf keer per jaar bijeen, in de begin-fase zal dit met enige regelmaat zijn. Bij een kennismakingsgesprek zal dit nader worden toegelicht.

Betrokken voelen bij onze hoofddoelstellingen is een pré. Ervaring als bestuurder of soortgelijke functie’s is een must.

Voor contact, vragen of een oriënterend gesprek kunt U een email sturen naar: secretariaatbestuur@desirkel.nl

Bestuurders van stichting kringloopwinkel de Sirkel zijn niet in loondienst en vallen niet onder werknemersverzekeringen. Er wordt gewerkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme voor de stichting en haar leden. Er is de mogelijkheid voor onkostenvergoeding waarbij de max. op euro 1.700,- per jaar (belastingvrij) ligt.

Stage lopen

Kringloop De Sirkel is een erkend leerbedrijf.