Boedels en ontruimingen

Wij halen al uw verkoopbare goederen (binnen de gemeente Stichtse Vecht) gratis bij u op. Ook bij een volledige inboedel helpen uw graag.

Ophalen van:

Verkoopbare goederen: 
U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken, onze telefoniste inventariseren uw aangeboden goederen en spreken met u een datum en een tijdsvlak af waarop wij langskomen. Echter onze chauffeurs beoordelen ter plekke of uw aangeboden goederen verkoopbaar zijn voor de kringloopwinkel. Dat klinkt wat streng maar ook wij dienen ons te houden aan de regelgeving voor het storten van afgekeurde goederen. Vandaar dat wij niet altijd alles kunnen meenemen. Ondanks het feit dat alles, wat in de winkel niet verkocht wordt of ter verkoop wordt aangeboden, wordt gescheiden op grondstof en de mogelijkheid tot recyclen. Onze excuus hiervoor en wij hopen daarin ook uw begrip. Wij zijn namelijk erg dankbaar voor al uw aangeboden goederen, zie ook onze ophaalvoorwaarden bij ophaaldienst.

Volledige inboedel
U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Wij komen dan vooraf bij u langs om de situatie op te nemen. Daarna stellen wij een offerte op met alle afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij spreken met u een datum en tijdstip af waarop wij langskomen.

Wij staan u graag te woord om u te informeren over de mogelijkheden.
Telefoon 0346- 590361