Verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden Kringloopwinkel De Sirkel     

Elke koop dient altijd vooraf voldaan te worden.

Foutief geprijsde of niet geprijsde artikelen worden geacht niet ter verkoop te zijn aangeboden. Of er sprake is van een foutief geprijsd artikel is uitsluitend ter beoordeling van het kassapersoneel.

Ruilen is niet mogelijk.

Alleen elektrische apparaten van € 2,50 en hoger kunnen binnen een week retour worden gegeven. Dit enkel met het prijskaartje erop en bijbehorende kassabon.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet retour.

Electrische apparaten worden niet getest!

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan ten gevolge van fouten of ondeugdelijkheid van bij ons gekochte apparaten of toestellen

M.b.t. gastoestellen adviseren wij dringend de apparatuur te laten installeren door een erkend installateur

BEZORGEN:

BEZORGKOSTEN €12,50 in de volgende plaatsen: gehele gemeente Stichtse Vecht, Nigtevecht, Vreeland, Loenersloot, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Breukelen, Kockengen, Maarssen-Dorp, Maarssenbroek, Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Bethunepolder, Molenpolder, Oud-Zuilen, Scheendijk en Op Buuren!

BEZORGKOSTEN €20,- in Vleuten, Oud Vleuten, Leidsch rijn, Zuilen, Terwijde en Amsterdamsestraatweg ( Ut)

Afstand meer dan 10 kilometer zijn de bezorgkosten € 2,00 per km volgens de GOOGLE-routeplanner snelste route.

Bezorgen is alleen mogelijk als het “ontvangstbewijs voor af te halen of levering van goederen” volledig is ingevuld.

Wij bezorgen tot aan de voordeur op de begane grond in de woning.

Alles dient betaald te zijn in de winkel, er kan niet worden afgerekend bij de chauffeurs. U bent er zelf verantwoordelijk voor of de spullen door de deur passen. Uw oude meubelen kunnen wij bij bezorgen niet altijd retour nemen, dat is afhankelijk van de planning. Bezorgkosten worden altijd in rekening gebracht ook al is het in combinatie met ophalen.

BEZORGEN / SCHADE.

Wij bezorgen tot aan de voordeur begane grond, indien onze medewerkers u helpen bij het naar binnen brengen van de goederen dan is dat de verantwoordelijkheid voor de klant en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan het product of uw woning. Bij het bezorgen van goederen aan huis dient men zelf de goederen te monteren. Wij bezorgen enkel op de begane, op een verdieping wordt alleen afgeleverd als er een werkende lift aanwezig is die voldoende volume heeft voor het te bezorgen product.

OPSLAG:

Indien gekochte producten niet direct worden meegenomen, of kunnen worden bezorgd, dan kunnen deze maximaal 6 werkdagen worden opgeslagen. De eerste 5 volgende winkeldagen zijn gratis, daarna €2,50,- per dag tot maximaal 3 weken. Na drie weken moeten de spullen zijn opgehaald of bezorgd (bij bezorgen gaan de kosten lopen vanaf een voor ons mogelijke bezorgdatum). Na 3 weken vervalt de aanspraak op het product, het product komt opnieuw in de winkel te koop te staan.

Bij het ophalen van de goederen moet u de aankoop bon voor af te halen van goederen kunnen overhandigen.

Ruilhandel is niet mogelijk. Men kan dus geen rechten ontlenen bij aankoop van goederen, als men goederen heeft afgestaan.

De kringloopwinkel is niet aansprakelijk voor beschadiging en / of vermissing van uw eigendommen tijdens de openingstijden van de winkel.

Indien wij vermoeden dat er een onjuiste prijs op een artikel staat, dan hebben wij het recht om het artikel niet te verkopen. De prijs zal opnieuw worden bepaald.

Meubels op de Diependaalsedijk kunnen max. 1,5 uur worden gereserveerd.