KERSTMARKT Zaterdag 30 november 2019

Al geruime tijd organiseert ‘De Sirkel’ in de maand november een kerstmarkt. Hiervoor verzamelen de vrijwilligers en medewerkers in de loop van het jaar de geschonken kerstspullen om ze te prijzen en klaar te zetten voor de markt. De dag/ avond vóór de Kerstmarkt gaan de vrijwilligers en medewerkers aan de slag om de winkel te vullen met allerhande kerstartikelen. Op alle mogelijke plaatsen in de winkel vind je kerstballen, slingers, placemats, kerstkransen, kerstbomen, kerstverlichting, kerstboeken, kerstcd’s, kerstmutsen en nog veel meer. In ladekasten, tussen koffiezetapparaten, op banken, tafels en dressoirs, kortom overal waar ruimte is staan kerstspullen. Voor een klein bedrag kunt u groots uitpakken met de feestdagen. Tevens schenken we een heerlijke kop chocolademelk voor wie uit het koude weer binnenkomt