KERSTMARKT – zondag 13 november 2022

Al geruime tijd organiseert Stichting Kringloopwinkel de Sirkel in de maand november een kerstmarkt. Hiervoor verzamelen de vrijwilligers en medewerkers in de loop van het jaar de geschonken kerstspullen om ze te prijzen en klaar te zetten voor de markt. De dag/avond vóór de Kerstmarkt gaan de vrijwilligers en medewerkers aan de slag om de winkel te vullen met allerhande kerstartikelen.

Op alle mogelijke plaatsen in de winkel vindt u de kerstballen, slingers, placemats, kerstkransen, kerstbomen, kerstverlichting, kerstboeken, kerstcd’s, kerstmutsen en nog veel meer. In ladekasten, tussen koffiezetapparaten, op banken, tafels en dressoirs, kortom overal waar ruimte is staan kerstspullen. Voor ieder budget kunt u groots uitpakken met de feestdagen.

De kerstmarkt vindt u in aan de Diependaalsedijk 120A van 10.00 uur tot 16.00 uur.