Kerstmarkt 24 November!

Kerst zonder Kerstmarkt is geen kerst en daarom organiseert Kringloopwinkel de Sirkel ook dit jaar haar sfeervolle Kerstmarkt in Maarssen!

Kom zaterdag 24 november helemaal in de Kerststemming tijdens een bezoek aan onze gezellige Kerstmarkt!

Op de Diependaalsedijk 120 A vindt u een uitgebreid aanbod aan kerstartikelen en op de Nassaustraat 55 vindt u een kleine aanbod van kerstspullen. Onder het genot van een kopje warme chocomelk kunt u bij ons kerstshoppen en dat voor een Sirkel prijsje!

Op de Sirkel Nassaustraat 55 kunt u vanaf zaterdag 17 november ook terecht voor prachtige Sinterklaasartikelen en cadeautjes, speciaal voor u nagekeken zodat u er alleen nog maar een Sinterklaaspapiertje hoeft om te doen. U heeft dan een leuk en goedkoop cadeau voor 5 december.