Moos bedankt voor je inzet!!!

Na 2 jaar is het dan toch voorbij voor Moos die bij de Sirkel begon op de textiel afdeling maar al snel uitgroeide tot de stylist van de Sirkel. Moos ging als een positieve wervelwind met energie voor 10 door de Sirkel heen. Iedereen om haar heen inspireerde ze en motiveerde ze om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. De Sirkel zag er op en top uit mede dankzij de styling kwaliteiten van Moos en het commerciële inzicht. Zowel voor, als achter de schermen wist zij haar stempel te drukken van structuur, orde en commerciële gedrevenheid. We zullen haar energie en inzicht missen. Moos bedankt voor deze zeer positieve tijd. Een klein min puntje dat toch gezegd moet worden, je hebt de lat voor een eventuele opvolger wel heel erg hoog gelegd.

Bedankt namens het hele team van de Sirkel! en vele klanten.