Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk

De Sirkel is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Er is vraag naar mensen die in de winkel en/of achter de schermen werkzaam willen zijn. Daarnaast zijn wij ook heel specifiek opzoek naar:

Chauffeur en/of Bijrijder

  • belader bezorg en ophaalwagen

Fietsreparatie

  • repareren van tweedehands fietsen

Prijzers

  • winkelinrichting en prijzen van goederen

Sorteerders

  • sorteren van goederen waaronder kleding, boeken, huisraad

Electra

  • electra testen, kleine opknapklussen

Schoonmaak

  • schoonmaak werkzaamheden in en rondom de winkel en kantine

Interesse? Neemt u dan contact met ons op! telefoon 0346 – 590361.

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk. Wij bieden een onkostenvergoeding, een lekkere kop koffie en natuurlijk zinvol werk in een prettige werkomgeving. Wilt u eens komen kennismaken?

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag een feest. Ik werk bij de afdeling Inbreng. Daar komen bewoners van Maarssen hun bruikbare spullen brengen. En als ik die dan aanpak, lijkt het elke keer net of ik een kerstpakketje mag uitpakken. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”

 

desirkel-02