Werken bij de Sirkel

Alle vacatures worden hier geplaatst. Zit er momenteel geen passende baan tussen? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen naar Stichting Kringloopwinkel De Sirkel: info@desirkel.nl, t.a.v. bedrijfsleider Ton Wijman, Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen.

Stichting De Sirkel bevordert participatie van mensen in de samenleving. Onze speciale aandacht gaat naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij creëren ruimte voor re-integratie en sociale ontwikkeling. Daarnaast houden wij ons actief bezig met duurzaamheid en zetten wij ons in voor een beter milieu mede door hergebruik, recycling en grondstoffen scheiding. De Sirkel fungeert als schakel tussen de reguliere arbeidsmarkt en de samenleving. De Sirkel is een dynamische en flexibele organisatie met 16 betaalde medewerkers 55 vrijwilligers en heeft 2 goed geoutilleerde werklocaties.

Vrijwilligerswerk

De Sirkel is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Er is vraag naar mensen die in de winkel en/of achter de schermen werkzaam willen zijn. Daarnaast zijn wij ook heel specifiek opzoek naar:

Kassa en winkel medewerker m/v

  • Verkopen van herbruikbare goederen, winkel mooi maken door gezamenlijk te werken aan de winkel presentatie!!

Chauffeur en of bijrijder

  • belader bezorg en ophaalwagen

Fietsreparatie

  • repareren van tweedehands fietsen

Prijzers

  • winkelinrichting en prijzen van goederen

Sorteerders

  • sorteren van goederen waaronder kleding, boeken, huisraad

Electra

  • electra testen, kleine opknapklussen

Schoonmaak

  • schoonmaak werkzaamheden in en rondom de winkel en kantine

Interesse? Neemt u dan contact met ons op, telefoon 0346 – 590361.

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk. Wij bieden een onkostenvergoeding, een lekkere kop koffie en natuurlijk zinvol werk in een prettige werkomgeving. Wilt u eens komen kennismaken? Neem contact op met Ton Wijman of Nadia Janssen van Doorn: 0346 – 590361

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag een feest. Ik werk bij de afdeling Inbreng. Daar komen bewoners van Maarssen hun bruikbare spullen brengen. En als ik die dan aanpak, lijkt het elke keer net of ik een kerstpakketje mag uitpakken. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”

De Sirkel jubileert in 2017 met het 25-jarig bestaan! De 2 hoofddoelstellingen onderschrijven onze betrokkenheid en inzet voor een circulaire economie.

Stage lopen

Kringloop De Sirkel is een erkend leerbedrijf.