sim9402

Werken bij de Sirkel

Alle vacatures worden hier geplaatst. Zit er momenteel geen passende baan tussen? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen naar Stichting Kringloopwinkel De Sirkel: srinsampessy@desirkel.nl, t.a.v. directeur Simeon Rinsampessy, Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen.

Stichting De Sirkel bevordert participatie van mensen in de samenleving. Onze speciale aandacht gaat naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij creëren ruimte voor re-integratie en sociale ontwikkeling. Daarnaast houden wij ons actief bezig met duurzaamheid en zetten wij ons in voor een beter milieu mede door hergebruik, recycling en grondstoffen scheiding. De Sirkel fungeert als schakel tussen de reguliere arbeidsmarkt en de samenleving. De Sirkel is een dynamische en flexibele organisatie met 16 betaalde medewerkers 55 vrijwilligers en heeft 2 goed geoutilleerde werklocaties.

Vrijwilligerswerk

De Sirkel is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Er is vraag naar mensen die in de winkel en/of achter de schermen werkzaam willen zijn. Daarnaast zijn wij ook heel specifiek opzoek naar:

Kassa en winkel medewerker m/v

 • Verkopen van herbruikbare goederen, winkel mooi maken door gezamenlijk te werken aan de winkel presentatie!!

Chauffeur en of bijrijder

 • belader bezorg en ophaalwagen

Fietsreparatie

 • repareren van tweedehands fietsen

Prijzers

 • winkelinrichting en prijzen van goederen

Sorteerders

 • sorteren van goederen waaronder kleding, boeken, huisraad

Electra

 • electra testen, kleine opknapklussen

Schoonmaak

 • schoonmaak werkzaamheden in en rondom de winkel en kantine

Interesse? Neemt u dan contact met ons op, telefoon 0346 – 590361.

Wij komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Er zijn diverse soorten vrijwilligerswerk. Wij bieden een onkostenvergoeding, een lekkere kop koffie en natuurlijk zinvol werk in een prettige werkomgeving. Wilt u eens komen kennismaken? Neem contact op met Ton Wijman of Simeon Rinsampessy : 0346 – 590361

Een vrijwilliger aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag een feest. Ik werk bij de afdeling Inbreng. Daar komen bewoners van Maarssen hun bruikbare spullen brengen. En als ik die dan aanpak, lijkt het elke keer net of ik een kerstpakketje mag uitpakken. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!”

 

Het bestuur van de Sirkel zoekt uitbreiding voor het bestuur, vacant zijn:

 1. Functie van secretaris
 2. Functie algemeen bestuurslid

Voor contact, vragen of een oriënterend gesprek kunt U contact op nemen met: Jan van der Leij, voorzitter De Sirkel, email: janvanderleij@hotmail.com tel.nr. 06-27000094

Algemeen: Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de Sirkel organisatie op alle beleidsterreinen.

Werkwijze: Jaarlijks wordt een beleidsjaarplan opgesteld met daarin opgenomen de beleidsonderwerpen die richting geven aan de operationele organisatie o.l.v. de algemeen bedrijfsleider.

Profiel:

Wij zoeken bestuursleden die zich betrokken voelen bij de 2 hoofddoelstellingen van de Sirkel:

 1. Een bijdrage willen leveren aan een duurzame aarde en aan de leefomgeving van de inwoners van Stichtse Vecht, waarbij het milieu voor mens, dier en wonen centraal staat.
 1. Bijdrage leveren aan het creëren van arbeids- en ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.

(o.a. middels leerwerktrajecten, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk)

De nieuwe bestuursleden met een Retail achtergrond en/of netwerk dan wel ervaring hebben op het terrein van arbeidsrecht kunnen het bestuur versterken. De kern waarden van de Sirkel organisatie is enthousiasme uitdragen en betrokkenheid tonen naar elkaar en de klanten (waaronder de stakeholders.) Woonachtig nabij of in de Gemeente Stichtse Vecht is een pre.

De Sirkel jubileert in 2017 met het 25-jarig bestaan! De 2 hoofddoelstellingen onderschrijven onze betrokkenheid en inzet voor een circulaire economie.

 

Stage lopen

Kringloop De Sirkel is een erkend leerbedrijf.