De Sirkel zoekt bestuursleden met ervaring!

Aanmelden voor 8 juni 2018
Stichting Kringloopwinkel De Sirkel zoekt bestuursleden met ervaring!

Stichting kringloopwinkel de Sirkel heeft een bestuur+directie-model, met een bestuur op afstand en een directeur voor de uitvoerende taken. De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Meer informatie vindt u in de Code Cultural Governance.

Het bestuur komt gemiddeld vijf keer per jaar bijeen, in de begin-fase zal dit met enige regelmaat zijn. Bij een kennismakingsgesprek zal dit nader worden toegelicht.

Betrokken voelen bij onze hoofddoelstellingen is een pre. Ervaring als bestuurder of soortgelijke functie’s is een must.

Voor contact, vragen of een oriënterend gesprek kunt U contact op nemen met: Simeon Rinsampessy, directeur van de Sirkel, email: srinsampessy@desirkel.nl tel: 06 381 583 02.

Bestuurders van stichting kringloopwinkel de Sirkel zijn niet in loondienst en vallen niet onder werknemersverzekeringen. Er wordt gewerkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme voor de stichting en haar leden. Er is de mogelijkheid voor onkostenvergoeding waarbij de max. op euro 1.500,- per jaar (belastingvrij) ligt.